Doorgaan naar artikel

Dames werkschoenen zwart

  • Laagste prijs garantie
  • 14 dagen retourrecht
  • Gratis verzending vanaf €90,-
Wilt u dames werkschoenen in het zwart aanschaffen? Zo weet u zeker dat u veilig de werkvloer op kunt. Of u nu werkzaam bent in de bouw of in de horeca, voor ieder beroep vindt u bij Onursal uit Den Haag passende werkschoenen. U bekijkt het volledige assortiment eenvoudig online. Heeft u een product gevonden dat bij u of uw bedrijf past? Bestel het direct online en profiteer van een gratis verzending vanaf €90,-. Bekijk alle dames werkschoenen

Dames werkschoenen in het zwart met verschillende eigenschappen

Bij Onursal uit Den Haag bestelt u verschillende dames werkschoenen in het zwart. Waaraan moeten de werkschoenen voor uw werknemers voldoen? Zo is het verstandig om rekening te houden met de sector waarin u werkzaam bent. Wilt u dat de schoenen geschikt zijn voor orthopedische inlegzolen? Kiest u voor een 3D-dempingssytemen? En zijn stalen neuzen zeer van belang om de werkzaamheden binnen uw bedrijf goed uit te voeren? Laat het ons weten en wij adviseren u graag.

Kies voor een uitstekende service en de laagste prijsgarantie bij Onursal in Den Haag

Naast dames werkschoenen hebben we uiteraard ook een uitgebreid aanbod werkschoenen voor heren in het zwart. Bestelt u bij Onursal? Dan weet u dat u altijd profiteert van een uitstekende service en de laagste prijsgarantie. Als het product niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet, maakt u gebruik van het 14 dagen retourrecht. Meer weten? Bel naar 070 388 62 55 of bezoek onze grote winkel in Den Haag.

Bekijk ook

gehoorbeschermer 3m | lasschoenen den haag | oxxa handschoenen

Neem Contact op