Doorgaan naar artikel

Gehoorbeschermer 3M

  • Laagste prijs garantie
  • 14 dagen retourrecht
  • Gratis verzending vanaf €90,-
Voor diverse werkzaamheden is het belangrijk om een gehoorbeschermer van 3M aan te schaffen. Bent u bijvoorbeeld werkzaam binnen een bouwbedrijf? Dan staat u vast regelmatig in veel lawaai te werken. Wist u dat geluid boven de 80 decibel schadelijk is voor uw gehoor? Zorg dus voor de juiste gehoorbescherming voor u en uw werknemers door een speciale gehoorbeschermer aan te schaffen. Onursal uit Den Haag helpt u graag aan een passende gehoorbeschermer voor uw werkzaamheden. Bekijk alle gehoorbescherming

Voorkom gehoorschade met de gehoorbeschermer van 3M

Als het geluid harder is dan 80 decibel, bent u als werkgever verplicht om uw werknemers te voorzien van gehoorbescherming. Zo wil de Arbowet voorkomen dat werknemers in de bouw gehoorschade oplopen. En dat wilt u toch ook niet? Een gehoorbeschermer van 3M is erg geschikt voor gebruik in lawaaierige omgevingen. Door de speciale technologie worden hoge frequenties zeer goed gedempt, waardoor u gehoorschade van uw werknemers voorkomt.

Kies uit de verschillende mogelijkheden

Bij Onursal uit Den Haag koopt u een gehoorbeschermer van 3M in verschillende kleuren en daarnaast heeft iedere gehoorbeschermer zijn eigen kwaliteiten. In de productinformatie van iedere gehoorbeschermer van 3M ziet u de eigenschappen. Zo vergelijkt u eenvoudig of dit overeenkomt met uw wensen. Uiteraard voorzien wij u ook graag van persoonlijk advies als u belt naar 070 388 62 55.

Bekijk ook

lasschoenen den haag | oxxa handschoenen | pbm den haag

Neem Contact op