Doorgaan naar artikel

Oxxa handschoenen Den Haag

  • Laagste prijs garantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis verzending vanaf €170,-
Om ervoor te zorgen dat uw werknemers hun werkzaamheden goed uitvoeren, kiest u voor Oxxa handschoenen. Dit zijn comfortabele handschoenen gemaakt van de beste materialen. Heeft u een bedrijf in de metaalbewerking, logistiek of bouw? Dan zijn deze handschoenen van Oxxa zeker onmisbaar. Bekijk snel het assortiment van Work Supplies uit Den Haag en bestel de handschoenen die geschikt zijn voor uw bedrijf. Bekijk alle handschoenen

Oxxa handschoenen: de kwaliteit die u verdient

Oxxa heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van veilige werkhandschoenen. Dat is zeker terug te zien in de producten. Er wordt veel aandacht besteed aan de ervaringen van mensen op de werkvloer. Hierdoor ontvangt u handschoenen van Oxxa van de beste kwaliteit met maximaal draagcomfort. Dit is dan ook de reden dat wij producten van dit merk hebben opgenomen in ons assortiment. Uiteraard zijn alle handschoenen van dit merk getest en gecertificeerd conform de laatste EN normeringen.

Bestel uw handschoenen direct online bij Work Supplies Den Haag

Heeft u de Oxxa handschoenen gevonden die u wilt bestellen voor uw bouw- of metaalverwerkingsbedrijf? Deze bestelt u eenvoudig online. Wij zorgen altijd voor een snelle levering en wist u dat u bij een besteding van €170,- of meer de verzending helemaal gratis is? Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten, belt u naar 070 388 62 55 of vult u het contactformulier in.

Bekijk ook

pbm den haag | sneaker werkschoenen den haag | thermo handschoenen den haag

Neem Contact op