Doorgaan naar artikel

PBM Den Haag

  • Laagste prijs garantie
  • 14 dagen retourrecht
  • Gratis verzending vanaf €90,-
Door uw werknemers te voorzien van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) van onze winkel in Den Haag, weet u zeker dat ze veilig de werkvloer op kunnen. Of u nu op zoek bent naar hoofdbeschermers, gehoorbeschermers, veiligheidsbrillen of valbescherming, in ons volledige assortiment vindt u zeker PBM die bij de werkzaamheden van uw bedrijf passen. Bekijk alle beschermingsmiddelen van PBM

Voorkom blijvende schade met PBM van onze winkel in Den Haag

Als werkgever bent u verplicht om uw werknemers te voorzien van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Deze zijn gericht op vitale onderdelen zoals hoofd, ogen, oren, handen en voeten. Risico op lichamelijke schade wordt zo aanzienlijk verminderd. U wilt toch ook dat uw werknemers op een veilige en comfortabele manier hun werkzaamheden uitvoeren? Kies daarom voor de kwalitatieve PBM producten van Onursal in Den Haag.

Bestel online of bezoek de winkel

Heeft u de gehoorbeschermers, veiligheidsbrillen of hoofdbeschermers gevonden die geschikt zijn voor uw werknemers? Bij Onursal bestelt u de gewenste producten heel eenvoudig online. Plaats het in uw winkelmand, betaal met een van de veilige betaalmethoden en rond uw bestelling af. Wanneer u voor meer dan €90,- bestelt, profiteert u altijd van een gratis verzending. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze winkel in Den Haag om de PBM te bekijken. Meer weten? Bel naar 070 388 62 55.

Bekijk ook

sneaker werkschoenen den haag | thermo handschoenen den haag | veiligheidsschoenen den haag

Neem Contact op