Doorgaan naar artikel

Sneaker werkschoenen Den Haag

  • Laagste prijs garantie
  • 14 dagen retourrecht
  • Gratis verzending vanaf €90,-
Bent u op zoek naar moderne en stijlvolle sneaker werkschoenen in de regio Den Haag? Dan gaat u naar Onursal voor een uitgebreid assortiment en de laagste prijsgarantie. Bij ons profiteert u van deskundig en persoonlijk advies, 14 dagen retourrecht en gratis verzending al vanaf €90,-. Bekijk direct ons assortiment of neem contact met ons op. Bekijk alle sneaker werkschoenen

Kom modern en veilig voor de dag met sneaker werkschoenen van onze winkel in Den Haag

 

U vindt onze winkel in Den Haag, maar ook online vindt u een ruim aanbod aan werkschoenen die de uitstraling van een sneaker hebben. Dit is ideaal voor functies waarin het van belang is dat uw personeel er representatief uitziet en veilig aan het werk kan. Daarnaast staan de schoenen modieus en zijn ze eenvoudig te combineren met diverse werkkleding. U heeft bij ons de keuze uit merken als Blues, Brescia, Capri en Pasitos.

Kies voor een complete set bedrijfskleding

 

Als u voor de aankoop van uw sneaker werkschoenen wilt weten of deze goed passen, bent u welkom in onze winkel in Den Haag. Hier past u of uw personeel eenvoudig en snel diverse schoenen en weet zo direct welk paar de beste pasvorm heeft. Maak de outfit compleet met bedrijfskleding, zoals sweaters, overalls, werkjassen en meer. Heeft u vragen? Bel naar 070 388 62 55 voor meer informatie.

Bekijk ook

thermo handschoenen den haag | veiligheidsschoenen den haag | vlamvertragende kleding

Neem Contact op