Doorgaan naar artikel

Thermo handschoenen Den Haag

  • Laagste prijs garantie
  • 14 dagen retourrecht
  • Gratis verzending vanaf €90,-
Thermo handschoenen koopt u online in de webshop van Onursal of in de winkel in Den Haag. Bent u op zoek naar functionele en comfortabele bedrijfskleding voor u en uw personeel? In ons assortiment vindt u alle kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen die u nodig heeft. Bekijk direct ons aanbod met thermo handschoenen online of bezoek onze winkel in Den Haag, dan helpen wij u graag verder. Bekijk alle handschoenen

Kies thermo handschoenen of andere passende bescherming online of bij onze winkel in Den Haag

 

Ons aanbod thermo handschoenen bekijkt u online of in onze winkel in Den Haag. Waar heeft u de handschoenen voor nodig? Al onze producten houden uw handen en vingers warm onder koude weersomstandigheden. Kies voor zachte voeringen van thermostof en ervaar extra comfort. Echter, warm blijven stopt niet na het dragen van thermo handschoenen. Het is ook belangrijk om goede jassen, broeken en andere kleding aan te schaffen. Denk hierbij aan werkbroeken, werkjassen en bodywarmers.

Perfecte service als u bij ons uw bedrijfskleding aanschaft

 

Wij staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies op het gebied van bedrijfskleding. Komt u langs bij onze winkel in Den Haag of bestelt u de thermo handschoenen online? Vanaf €90,- betaalt u geen verzendkosten. Daarnaast ontvangt u 14 dagen retourrecht, zodat u de kleding rustig kunt passen en indien nodig retourneren. U bereikt ons op 070 388 62 55 voor meer informatie.

Bekijk ook

veiligheidsschoenen den haag | vlamvertragende kleding | waterdichte werkschoenen s3

Neem Contact op