Doorgaan naar artikel

Veiligheidsschoenen Den Haag

  • Laagste prijs garantie
  • 14 dagen retourrecht
  • Gratis verzending vanaf €90,-
Professionele en goedgekeurde veiligheidsschoenen bestelt u online bij Onursal of koopt u in de winkel in Den Haag. Bij ons heeft u de keuze uit een aantal gerenommeerde merken die bekend staan om de hoogwaardige kwaliteit. Vanuit Den Haag verzenden wij graag uw veiligheidsschoenen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen naar de door u gekozen locatie. Betreft het aankoopbedrag €90,- of meer? Dan betaalt u geen verzendkosten! Bekijk direct ons assortiment en bestel uw producten online. Bekijk alle veiligheidsschoenen

Kies de veiligheidsschoenen die u wilt en pas deze in onze winkel in Den Haag

 

Het is belangrijk dat veiligheidsschoenen goed passen: u of uw personeel moet hier de hele dag op lopen zonder last te krijgen. Als u bij ons veiligheidsschoenen of werkschoenen wilt kopen, heeft u de keuze om deze in onze winkel in Den Haag te komen passen. Heeft u hier geen tijd voor of bent u niet snel in de buurt? U ontvangt 14 dagen retourrecht op al onze artikelen. Op die manier heeft u ruim de tijd om de schoenen te (laten) passen en deze op tijd weer te retourneren.

Kom stijlvol voor de dag met sneaker werkschoenen

 

Wilt u graag dat uw personeel zowel veilig als stijlvol op de werkvloer rondloopt? Bekijk dan eens onze sneaker werkschoenen. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 070 388 62 55.

Bekijk ook

vlamvertragende kleding | waterdichte werkschoenen s3 | werkbroek blaklader

Neem Contact op