Doorgaan naar artikel

Vlamvertragende kleding

  • Laagste prijs garantie
  • 14 dagen retourrecht
  • Gratis verzending vanaf €90,-
Neem geen risico’s en bescherm uw personeel en uzelf tegen hitte en brandgevaar met behulp van vlamvertragende kleding. Als u dagelijks wordt blootgesteld aan hitte en vlammen is niets belangrijker dan goede bescherming. In het assortiment van Onursal uit Den Haag vindt u verschillende soorten vlamvertragende kleding. Bij ons bent u verzekerd van de laagste prijsgarantie. Bekijk het assortiment en bestel direct! Bekijk alle Vlamvertragende kleding

Kies voor functionele en comfortabele vlamvertragende kleding in Den Haag

Het is belangrijk dat u geen enkele risico’s loopt tijdens het werken in de hitte en tussen vlammen. Bij ons kiest u uit veel verschillende soorten vlamvertragende kleding. Hiermee krijgt u bescherming tegen vlammen, vlambogen, chemicaliën en lasspetters. Vergroot tevens uw zichtbaarheid met reflecteerbare materialen en wees voorbereid op diverse weersomstandigheden dankzij de multifunctionele coating. Kies bijvoorbeeld voor een bretelbroek of werkbroek van Blaklader voor optimale bescherming. Maak de set vlamvertragende kleding compleet door bijvoorbeeld ook passende lasschoenen en de juiste oogbescherming aan te schaffen.

Profiteer van 14 dagen retourrecht

Bestel bij ons al uw vlamvertragende kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen en profiteer van 14 dagen retourrecht. Als u voor €90,- of meer bestelt, betaalt u geen verzendkosten. Daarnaast bent u ook welkom in onze winkel in Den Haag om de kleding eerst in het echt te zien en indien gewenst te passen. Meer informatie? Neem contact met ons op door te bellen naar 070 388 62 55.

Bekijk ook

waterdichte werkschoenen s3 | werkbroek blaklader | werkbroek snickers

Neem Contact op