Doorgaan naar artikel

Waterdichte werkschoenen S3

  • Laagste prijs garantie
  • 14 dagen retourrecht
  • Gratis verzending vanaf €90,-
Waterdichte werkschoenen vallen in categorie S2 en S3 en zijn ideaal voor mensen die werken onder vochtige omstandigheden. In het assortiment van Onursal vindt u een ruim aanbod aan diverse waterdichte werkschoenen in zowel S2 als S3. Kies uit merken als Atlas, Sixton Peak, Walkmate en veel meer. Bij ons profiteert u altijd van de laagste prijsgarantie! Bekijk ons assortiment en bestel al uw bedrijfskleding direct online. Bekijk alle waterdichte werkschoenen

Kies uit een ruim assortiment met waterdichte werkschoenen in categorie S3

Bij ons heeft u een ruime keuze aan lage en hoge waterdichte werkschoenen in S1, S2 en S3. Deze certificeringen houden het volgende in:

S1: Een veiligheidsschoen of -laars met beschermende neus, gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak. Geschikt voor droge werkomstandigheden
S2: Een veiligheidsschoen of -laars met dezelfde eigenschappen als S1, maar met een waterdichte schacht tot wel 60 minuten, waardoor deze geschikt is voor natte werkomstandigheden.
S3: Een veiligheidsschoen of -laars met dezelfde eigenschappen als S1 en S2, maar met een penetratiebestendige tussenzool die bescherming biedt tegen doordringen van scherpe voorwerpen.

Bestel snel online of kom langs in de winkel in Den Haag

Met waterdichte werkschoenen in de categorie S3 bent u dus beschermd tegen zowel vocht als scherpe voorwerpen, waardoor u veilig aan het werk kan. Bestel snel de gewenste werkschoenen online of bezoek onze winkel om deze te passen. Bel voor vragen naar 070 388 62 55.

Bekijk ook

werkbroek blaklader | werkbroek snickers | werkschoenen den haag

Neem Contact op